Institutionen för miljövetenskap och analytisk kemi (ACES) är en av de större institutionerna inom Naturvetenskapliga fakulteten. Institutionen består av fem enheter med drygt 220 anställda forskare, lärare, doktorander och teknisk/administrativ personal. Forskning och undervisning bedrivs inom miljökemi, ekotoxikologi, atmosfärsvetenskap, biogeokemi och analytisk kemi. Som medarbetare på ACES blir du en del av en dynamisk miljö med forskning av högsta klass och med stark internationell prägel.

Arbetsuppgifter
Dina huvudarbetsuppgifter är koordination och administration på miljö- och hälsoskyddsutbildningen (MHS).

Uppgiften som koordinator innebär nära samarbete med programansvarig och kursansvariga såväl interna som externa lärare samt avnämare ute på kommunerna. Du kommer att hjälpa till med de logistiska aspekterna av MHS programmet. Ett särskilt fokus kommer att ligga på stöd och koordinering av praktikplatser och självständiga arbeten. Du kommer att vara huvudkontaktperson mellan studenter, lärare och avnämare samt bistå med att skapa en MHS-identitet bland studenter och alumni. Vidare kommer du att ingå i ACES webbgrupp och arbeta med att upprätthålla och utveckla institutionens utbildningssidor. I anställningen kan det även ingå andra administrativa uppdrag på institutionsnivå.

Kvalifikationer
Du bör ha minst kandidatexamen i miljö- eller naturvetenskap, kommunikation eller ha motsvarande erfarenhet. Tidigare erfarenhet av arbete inom universitet eller högskola och erfarenhet av arbete inom kommunal/landstingsverksamhet inom området är meriterande.

Du är en utåtriktad person som gillar att arbeta med människor. Arbetsuppgifterna innebär täta kontakter med studenter, lärare och externa avnämare vilket kräver god förmåga att samarbeta, planera, lösa problem och att ta initiativ. Du måste kunna arbeta självständigt och ibland under stressiga förhållanden. Vidare krävs god skriftlig och muntlig förmåga på såväl svenska som engelska samt noggrannhet. Du har god datorvana.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av studierektor Ann-Kristin Eriksson-Wiklund, tfn 08-674 72 51, annkristin.eriksson@aces.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!
För att ansöka, klicka på “Ansök” längst ned på denna sida: https://www.su.se/om-oss/jobba-p%C3%A5-su/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=6109&rmlang=SE

Contact

Ann-Kristin Eriksson Wiklund
Director of Studies
Associate professor
Exposure & Effects

Phone +46 8 674 7251
annkristin.eriksson@aces.su.se